Navigation toggle inloggen Mijn winkelmand 0

Tips & Tricks


Hoe kan je verschillende ritten samenvoegen?


14 april 2018

Stel, je hebt een rit gepland van 120km om de maandelijkse Gran Fondo Badge van Strava te behalen. Je bent goed aan het fietsen en na 80km hou je een tussenstop om even iets te eten. Zonder erbij na te denken stop je het opnemen van je rit en moet je het tweede deel van de rit opnieuw beginnen, met als gevolg dat je geen badge op Strava hebt verdiend.

Niet getreurd, want er bestaat een handige website waar je verschillende bestanden kan samenvoegen tot één rit namelijk: Combine FIT, GPX or TCX files.

Het is eenvoudig te gebruiken. Je selecteert de samen te voegen FIT, GPX en/of TCX bestanden, je kiest je tijdszone en klikt op “Upload”. Bovenaan verschijnt er na het uploaden een link (in een rode balk) waar je navigeert naar een pagina waar je een aantal instellingen kan aanpassen.

Ik kies altijd voor TCX-files aangezien deze meer informatie over je rit bevatten zoals cadans, hartslag, …

Daarna kan je je rit meteen doorsturen naar Strava of er voor kiezen om het samengevoegde bestand te downloaden en manueel toe te voegen op Strava of een andere tool.

Et voila.

Lees ook...

4 reacties op “Kathleen”

 1. hilde schreef:

  Topmadamvelo!

 2. Nele schreef:

  Super Kathleen! Schoon artikel !!
  Alleen maar bewondering 😁

 3. Veerle Frederickx schreef:

  Waauw, als mede-laatbloeier-fietster, eveneens omringd door drie mannen thuis en werkzaam in een ziekenhuis (4/5 weliswaar) kan ik alleen maar bewondering hebben voor wat je allemaal klaarspeelt! Chapeau! 14000km… impressive! Keep going and enjoy!!

 4. Schollaert lieve schreef:

  Mooi en deels herkenbaar verhaal!
  Het kriebelt om mee te fietsen 😉! ..afhankelijk hoe snel jullie fietsen…of course..ik vrees dat jullie powerwomen zijn🤔😀..ik een gemotiveerde beginner..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.