Navigation toggle inloggen Mijn winkelmand 0

Veelgestelde vragen

Over Madam Vélo

Kan ik lid worden van Madam Vélo?

Identificeer je je als vrouw en ben je in je vrije tijd op je fiets (koersfiets, pistefiets, MBT, gravelfiets, …) te vinden? Dan is het antwoord volmondig ja!

Is een Madam Vélo outfit verplicht?

Deze is zeker niet verplicht om aan te kopen en een voorwaarde om mee te fietsen met een rit.

Shop

Mijn outfit past niet. Wat nu?

Je kan je online bestelling binnen de 14 kalenderdagen terugsturen. Die 14 dagen worden gerekend vanaf de dag die volgt op de levering van de producten. Na de termijn van 14 kalenderdagen is de overeenkomst definitief tot stand gekomen en is er dus geen herroeping meer mogelijk. Stuur voor het verstrijken van deze 14 kalenderdagen een e-mail naar sophie@madamvelo.be met de melding dat je graag je outfit terugstuurt en vermeld hierbij de reden. Wil je graag een andere maat, dan kan deze verkregen worden zolang de voorraad strekt.
De terugbetaling gebeurt in de maand waarin we de terugzending hebben ontvangen. We zullen dan het aankoopbedrag (exclusief de verzendkosten) terugbetalen. De kosten voor het terugzenden van de bestelling zijn voor jou.

Onze outfit

Waar kan ik een outfit van Madam Vélo kopen?

Deze kan je bestellen via onze shop.

Contact

Kan je mijn event delen?

Heb je een leuk event voor vrouwen stuur ons dit gerust door naar info@madamvelo.be. Momenteel bieden we nog geen mogelijkheid om enkel en alleen reclame te maken via onze kanalen, maar we werken aan een manier om dit in de toekomst mogelijk te maken.

Over onze activiteiten

Hoe snel rijden jullie?

Bij Madam Vélo staat fun en genieten centraal. We passen het tempo aan aan de groep. Het is dan ook belangrijk dat je tijdens een rit aangeeft of het tempo al dan niet goed voor jou is.

Ik zou graag iets organiseren

Wil je graag een workshop, rit, initiatie of iets anders organiseren voor Madam Vélo neem dan contact op met Sophie (sophie@madamvelo.be)

Waar starten jullie ritten?

Onze ritten starten een beetje overal. We zijn geen club, dus dat betekent dat we geen vaste locatie hebben. We zijn verspreid over gans België en proberen dan ook onze ritten op verschillende locaties te doen vertrekken.

Heb je nog een vraag?

Aarzel dan niet om ze ons te stellen, dit kan via sophie@madamvelo.be of via onderstaand formulier: