FAQ

Hoe snel rijden jullie?

Bij Madam Vélo staat fun en genieten centraal. We passen het tempo aan aan de groep. Het is dan ook belangrijk dat je tijdens een rit aangeeft of het tempo al dan niet goed voor jou is.

Kan ik lid worden van Madam Vélo?

Identificeer je je als vrouw en ben je in je vrije tijd op je fiets (koersfiets, pistefiets, MBT, gravelfiets, …) te vinden? Dan is het antwoord volmondig ja!

Ik zou graag Madam Vélo steunen

Dit kan! Je kan ons steunen door een outfit te bestellen of op één van de advertenties te klikken op de website.
Wil je Madam Vélo nog op een andere manier steunen, stuur hiervoor een mailtje naar Sophie (sophie@madamvelo.be)

Ik zou graag iets organiseren

Wil je graag een workshop, rit, initiatie of iets anders organiseren voor Madam Vélo neem dan contact op met Sophie (sophie@madamvelo.be)

Kan je mijn event delen?

Heb je een leuk event voor vrouwen stuur ons dit gerust door naar info@madamvelo.be. Momenteel bieden we nog geen mogelijkheid om enkel en alleen reclame te maken via onze kanalen, maar we werken aan een manier om dit in de toekomst mogelijk te maken.

Waar kan ik een outfit van Madam Vélo kopen?

Deze kan je bestellen via onze shop.

Kan ik de outfit ook passen?

Dit kan zeker, maar dan enkel op afspraak. Je kan ook je maten opmeten en aan de hand van onze matentabel je maat te weten komen. Twijfel je over de maat en denk je dat het toch ietsje te klein zal zijn, dan raden we aan een maatje groter te nemen.

Is een Madam Vélo outfit verplicht?

Deze is zeker niet verplicht om aan te kopen en een voorwaarde om mee te fietsen met een rit.

Waar starten jullie ritten?

Onze ritten starten een beetje overal. We zijn geen club, dus dat betekent dat we geen vaste locatie hebben. We zijn verspreid over gans België en proberen dan ook onze ritten op verschillende locaties te doen vertrekken.

Heb je nog een vraag?

Aarzel dan niet om ze ons te stellen, dit kan via sophie@madamvelo.be of via onderstaand formulier: