Navigation toggle inloggen Mijn winkelmand 0

Madam Vélo x Rapha Women’s 100 @ Mechelen

Wanneer? 6 september 2020

Naar jaarlijkse gewoonte is het het eerste weekend van september terug de Women’s 100 van Rapha. Over de hele wereld komen vrouwen samen om die dag 100 kilometer te genieten op de fiets.
In dit vreemde 2020 organiseert Rapha zelf geen ritten, maar roept het merk graag op om op eigen initiatief een rit te organiseren van 100 kilometer, in beperkte groep.Wat gaan we doen?
Op zondag 6 september organiseren we met Madam Vélo een rit van 100 kilometer. Sandra en Jana zijn de enthousiaste rideleaders van de dag!We rijden langs water en dijk richting Dendermonde en Aalst en via de Leirekensroute terug richting Mechelen. Daarbij stoppen we tijdig voor plasjes, boterhammen ( niet vergeten!) en voorzien we in de laatste helft nog een café-of ijsjesstop.We mikken op een aanvaardbaar en toegankelijk tempo van gemiddeld 23-25 km/uur en een relatief vlak terrein. Iedereen kan mee!Wanneer?
Zondag 6 september 2020 om 9u30Vertrekpunt
Plaisancebrug, MechelenVoor wie?
Max. 20 vrouwen met een koersfiets én helm – breng je boterhammetjes mee, minstens twee bidons sportdrank en zakgeld voor in de namiddag!Inschrijven kan hier: https://madamvelo.be/…/madam-velo-x-rapha-womens-100…/