Navigation toggle inloggen Mijn winkelmand 0

Routes maken met RouteYou

Wanneer? 31 maart 2020

De zon schijnt! Je wil gaan fietsen, maar hebt niet meteen een route in gedachten. Dus dan maar weer datzelfde ritje dat je altijd doet.

Je ziet op Strava dat je vrienden weer een fenomenaal schoon ritje deden bij jou in de buurt. Kleine baantjes! Leuke klimmetjes! Zalige foto’s! Hoe maken ze toch altijd zo’n mooie ritten?

Je maakt zelf een route maar merkt onderweg dat je vooral langs steenwegen moet rijden. Jammer!

Geen nood! Op 31 maart organiseren we een workshop om routes te leren maken met RouteYou onder leiding van Liesbeth Mazyn.

Wat ga je leren?

Samen verkennen we het RouteYou-platform, we leren hoe je aan de slag kan gaan met de planner en we maken mooie en uitdagende routes die passen bij jou.

We maken niet alleen routes, we leren je ook hoe je ze op je GPS kan plaatsen.

We voorzien ook genoeg tijd om op al jouw vragen te antwoorden.

Wat breng je mee?

De workshop is niet alleen theorie, maar je gaat ook zelf aan de slag.
Hiervoor breng je dus best je laptop en GPS mee. Vergeet je kabeltjes niet als dit nodig is. Ook een stroomkabel is nuttig 😉

Waar en wanneer gaat de workshop door?

De workshop heeft plaats op 31 maart 2020. We spreken af om 18u45 en starten stipt om 19u. We voorzien een 3-tal uur voor de workshop.

The Wired Office
Kleemburg 1
9050 Gentbrugge

Er is een fietsenstalling vooraan. Wie met de auto komt, kan helemaal doorrijden tot achteraan Kleemburg en daar parkeren.
Let op: Parkeren is betalend.

Er staat een automaat of dit kan je doen met de 4411-app. https://4411.io/nl-be/diensten/mobiel-parkeren

Prijs?

We vragen een bijdrage van 5 euro voor onze workshops, daarvoor krijg je tonnen kennis, koekjes en drank tijdens de workshop.