Op zaterdag 26 mei organiseert Food For Athletes een workshop sportvoeding speciaal voor Madam Vélo. De workshop bestaat uit een deeltje theorie, waar Ien van Food For Athletes je uitlegt hoe je meer uit je voeding kan halen voor, tijdens en na het sporten.

*** P R A K T I S C H ***

De workshop gaat door in De Kantine (het vroegere Romain Roquette) aan de Dampoort.

Adres:
De Kantine
Oktrooiplein 1
9000 Gent

Wanneer:
De workshop begint stipt om 10u en eindigt om 14u.

Bereikbaarheid:
Je auto kan je kwijt op de parking aan het treinstation Gent-Dampoort of in de Koopvaardijlaan. Daarnaast is de locatie ook zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Prijs:
De prijs voor de workshop bedraagt 40 euro. Inclusief alle gerechten, flavored waters, huisgemaakte sportdranken en een snack tijdens het theoretische gedeelte van de workshop. Ook de receptenbundel en de hand-outs van de theorie krijg je mee naar huis.

Inhoud:
Het theoretische gedeelte van de les zal ongeveer 1u30 in beslag nemen. Op het einde proeven we alle snacks samen aan tafel en is er voldoende tijd voor Q&A.

*** M E E B R E N G E N ***

Je hoort een kookshort, een keukenhanddoek, een handig mesje en een klein snijplankje mee te brengen. En last but not least… Breng potjes mee! Ook nadat we achteraf samen geproefd hebben zullen er nog overschotjes zijn. Dat zullen dan de sportbars zijn die je in de komende dagen kan uitproberen.

*** I N S C H R I J V E N ***

Nadat we jouw inschrijving hebben ontvangen, krijg je een mailtje met de betalingsgegevens.
Eens we je betaling van 40 Euro hebben ontvangen ben je effectief ingeschreven.

Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.