Waarom hebben vrouwen een eigen boek nodig als het over fietsen gaat? Een fiets is toch een fiets? Het grote verschil, dat is dat je een vrouwenlichaam niet kan vergelijken met een mannenlichaam en een vrouwenlichaam heeft dus ook andere behoeften, ook qua ergonomie op de fiets. Het boek Vrouw & Fiets is daarom gericht naar vrouwen die onder andere meer willen te weten komen over waar ze het best op letten bij het aanschaffen van een fiets. Ook mannen die een boek over vrouwen en wielrennen onzin vinden, zoals ze zelf zo mooi zeggen, mogen het boek lezen.

Wat leer je zoal?

  • Dat een zadel voor vrouwen anders is dan voor mannen
  • De ideale voeding voor voor, tijdens en na het fietsen.
  • Wat “gechickt worden” betekent.
  • ….

Daarnaast delen Nynke en Marijn ook verhalen en ervaringen uit. Zo vertelt Marijn “schrale lippen” en Nynke over haar ergste spierpijn ooit. Uiteraard wordt er verteld over allerlei vrouwelijke kwaaltjes en geven ze tips en tricks om toch op een comfortabele manier te kunnen fietsen.

Dus…

Ben je een vrouw en ben je van plan om een koersfiets en alle nodige accessoires aan te schaffen? Lees dan zeker dit (geniaal) boek. Vrouw & Fiets is het ideale boek voor wie wil beginnen fietsen en “nougabollen” ervaring heeft.

Je kan het boek hier bestellen op bol.com voor amper €12.50 en de volgende dag al lezen.